Pecázzatok a Kisladikkal! Bori, November 17, 2014

Mi kell egy jó pecázáshoz? Egy szuper bot, vonzó csali, fantasztikus halak és társaik! Meg persze sok türelem, kitartás és ügyesség! Próbáljátok ki új készletünket, amelyben minden hozzávalót megtaláltok egy saját pecabot és számtalan, kifogásra váró hal elkészítéséhez!

Ti mit kapnátok csalivégre? Egy cápát, bálnát, vagy esetleg egy kincsesládát? Használhatjátok a készletben található sablonokat, és kivághattok saját figurákat is!

A figurák elkészítéséhez a készletben találtok három különböző színű dekorgumit, melyeket színes jancsiszögekkel díszíthettek.

És természetes ezt a pecázást a csalivégre kapott állatok is élvezni fogják!

Keressetek egy kényelmes fotelt, esetleg ugorjatok be a kádba, vagy irány a természet, ahol kereshettek egy pocsolyát, és máris kezdődhet a pecázás!

Minden készlet tartalmaz: 10-féle sablont, egy keményfa rudat, 3 különböző színű dekorgumi, egy mágnessel ellátott zsinórt, 20 db színes jancsiszöget. Az elkészítést részletes útmutató segíti.

A készlet megrendelhető a webboltunkban, vagy megvásárolható a Budapesten a Pagony Bartókban, a Pagony Sugárban, a Kétegérben, Budakeszin a Betűtésztában és Győrött a Littlebigben.