Mi a Kisladik?

egy doboz, tengernyi lehetőség

A Kisladik alkotóműhely a megvásárolható készleteivel, gyerekfoglalkozásaival és az Outside the box blogon megosztott ötleteivel inspirációt ad a szülőknek és a gyerekeknek a közös mindennapi alkotáshoz.

Kisladik termékek

Ti is szerettek a gyerekekkel leülni, és a szabad alkotásban együtt elmerülni? De lehet, hogy nincs kedvetek, vagy időtök alapanyagok után rohangálni. Sőt biztos előfordult már veletek, hogy épp amikor nagy lelkesen nekikészülnétek, pont akkor nincs otthon selyempapír, sehol sem találjátok a jancsiszöget, és épp kifogyott a ragasztó is.

Próbáljátok ki a Kisladik alkotókészleteit! Minden doboz több órányi kötetlen alkotáshoz elegendő eszközt és alapanyagot tartalmaz. A leírásában szereplő játékokhoz mindent megtaláltok a dobozokban. Az elkészítést képekkel illusztrált részletes útmutató füzet segíti.

Miért jók a Kisladik alkotódobozok?

  • változatos anyagokkal és technikákkal ismertetik meg a gyerekeket,
  • a gyerekek képességeihez igazodva megerősítik az önbizalmukat,
  • tartalmazzák az összes szükséges hozzávalót, így akárhol kinyitva azonnal használhatóak (ideális nyaralásra, szülinapra, esős délutánra),
  • inspirációt és eszközt adnak a kötetlen alkotáshoz,
  • fejlesztik a képzeletet, és a létrehozott alkotások nemcsak dekorációs célt szolgálnak, hanem beépülnek a gyerekek mindennapi fantáziajátékába,
  • a közös alkotáson keresztül összekapcsolják a gyerekeket és a felnőtteket.

Saját fejlesztésű kreatív készleteink megvásárolhatók a webboltban, és több boltban Budapesten, Győrött és Budakeszin.

Kisladik foglalkozások

Mindekit szeretettel várunk a foglalkozásainkon a Pozsonyi Pagonyban, a Bartók Pagonyban és az 1001fonal boltban!

Mindennapi inspiráció

A Kisladik szereti az új ötleteket, a nyitottságot, a kísérletezést, az önfeledt kreativitást, a kötöttségektől mentes önkifejezést. Olvassatok minket az Outside the box blogon, és kövessétek a facebook oldalunkat, ahol mindig megosztjuk veletek legfrissebb híreinket, legújabb ötleteinket és aktuális akcióinkat!

A Kisladik dobozok Magyarországon, Budapesten készülnek.

Bátran oszd meg velünk az észrevételeidet, ötleteidet!
Írj nekünk, és mi ígérjük, válaszolunk.