Rendelési és Szállítási információk

Vásárlási módok

A Kisladik termékei megvásárolhatóak:

  • interneten keresztül a kisladik.hu/rendeles oldalon keresztül;
  • a kisladik.hu/lelőhelyek menüpont alatt feltüntetett boltokban

A Kisladik.hu oldalon az internetes vásárlás történhet banki átutalással, vagy a Paypal nemzetközi pénzforgalmi szolgáltatáson keresztül.  A rendelés véglegesítése során az oldal a PayPal fizetési oldalára írányítja át a Vásárlót. Itt bankkártyával vagy PayPal azonosítóval lehet fizetni.

A rendelés lemondása, érvényes módosítása

A rendelést a Vevő  a visszaigazolt leadás időpontjától számított 24 órán belül módosíthatja és/vagy lemondhatja az info@kisladik.hu emailcímen.

Célunk, hogy a rendeléseket a lehető leghamarabb teljesítsük, ezért kérjük, hogy amennyiben módosítani kívánják a rendelést, azt minél hamarabb tegyék meg.

Árak

A Kisladik.hu weboldalon feltüntetett árak forintban értednők, az ÁFÁ-t tartalmazzák, de a szállítási költséget nem. A szállítás költsége a Vevőt terheli, és összege a kiválasztott átvételi módtól függ, adott esetben emelheti a vásárlás végösszegét. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Rendeléskor a honlapon feltüntetett árat tekintjük érvényesnek. 

Több termék egyidejű rendelése esetén, egy csomagként adjuk fel a megrendelt termékeket. A termékek leírásában mindig szerepel, hogy postai kiszállítás esetén hány termékenként nő a szállítási költség.

Szállítási módok

Kétféle szállítási mód közül lehet választani:

Személyes átvétel

A személyes átvétel díjmentes, a Vevőt nem terheli sem szállítási költség, sem egyéb kezelési költség. Személyes átvételre csak a Kisladik weblapon feltüntetett feltételek mellett van lehetőség. A személyes átvétel pontos helye és időpontja minden megrendelés esetén külön egyéni egyeztetés tárgya. Az eladó minden rendelés esetén két alkalommal vállalja a személyes átvétel megbeszéltek szerinti biztosítását. Amennyiben az átvétel a Vevő hibájából meghiúsul, az Eladó nem köteles kettőnél többször lehetőséget adni a termékek átvételére.

Megrendelés házhozszállítással

A házhoz szállítást a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgáltatása végzi. A szállítás díja 2kg-ig 1000 Ft. A kiszállítás a feladástól követően 2-3 munkanapot vesz igénybe. Nem vállalunk felelőséget a szállítás során történt a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

A Kisladik.hu oldalon vásárolt termékek szállítási díja Magyarországon belüli kiszállításra vonatkozik. Amennyiben más országba szeretne kiszállítást kérni, vegye fel velünk a kapcsolaltot a info@kisladik.hu emailcímen.

Fizetési módok

A rendelések kifizetésére kétféle módot biztosítunk:

Banki átutalás (előre utalás)

A Vevő a rendelést követően az internetbankján keresztül vagy egy bankfiókban helyben átutalja a rendelt termék(ek) árát és a fizetési oldalon feltüntetett szállítási díjat a 11773061-00091538 számlaszámra. A rendelést akkor tekintjük véglegesnek, és akkor kezdjük meg a teljesítését, amikor a vételár+szállítási költség teljes összege megérkezett a megadott számlaszámra. A bankok közötti utalás akár 1-2 munkanapot is igénybe vehet.

Paypal

Vevő a kisladik.hu weboldalon a Paypal fizetési mód választását követően azt a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a PayPal biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára.

  • Fizetés Paypal számláról

A PayPal egy nemzetközi készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, így az internetes vásárlások során nem szükséges a bizalmas számlaadatokat megadni az átírányító weboldal részére. A Paypal azonosítóval rendelkező Vevőknek elegendő a PayPal felhasználói nevük valamint a jelszavuk megadása a fizetés lebonyolításához.

További információ: www.paypal-europe.com/magyar/

  • Bankkártyás fizetés a Paypal oldalán

A  PayPal azonosító használata nélkül a Paypal oldalán lehetősége van bankkártyával is fizetni. A PayPal fizetési rendszere minden olyan VISA, Eurocard/MasterCard (EC/MC) és Maestro kártyát, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, továbbá a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyákkal történő fizetést lehetővé tesz. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti – a PayPal  elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

A fizetés folyamata

A fizetéshez szükséges megadni: a kártyaszámát, a kártyatulajdonos nevét, a kártya lejárati idejét, a kártya hátoldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót a Vevő indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levonása) számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.